Catarare / Escalada

Catarare/ Escalada reprezinta urcarea pe pereti stancosi cu ajutorul unui echipament specific alpinismului, cu ajutorul nostru putand sa practicati escalada asigurata prin folosirea sistemului top rope (mansa – asigurarea cataratorului de pe sol) sau in trasee clasice folosind metoda de cap de coarda si secund.

Activitatea poate fi descrisa drept o disciplina sportiva si in acelasi timp o modalitate recreativa de petrecere a timpului. Deloc intamplator, oamenii se simt tot mai atrasi de aceasta alternativa de a face miscare (in aer liber sau in spatiu inchis).

Cataratul incepe sa devina o activitate tot mai populara in ziua de azi intrucat se poate practica nu doar in aer liber pe stanci sau pe pereti artificiali, ci si in salile special amenajate pentru catarare, desi e evident ca senzatia oferita de cataratul in aer liber nu poate fi surclasata.

Pana nu demult escalada era considerata sport extrem, destinat in exclusivitate persoanelor in cautare de adrenalina, dar aproape oricine il poate practica, inclusiv femeile sau copiii, cu conditia sa se desfasoare in siguranta.

Esti interesat de urmatoarea Catarare?

Contacteaza-ne prin email sau telefon iar noi te vom ajuta cu informatii!

Telefon – 0741.900.556