â€20 de ani de acum încolo o să fii cu mult mai dezamăgit de lucrurile pe care nu le-ai făcut decât de cele pe care le-ai făcut. AÈ™a că aruncă sforile. Explorează. Visează. Descoperăâ€. - Mark Twain

 

AVENTURA BIHOR a luat nastere din dorinta de a impartasi si altor persoane bucuria si adrenalina pe care noi o simtim atunci cand iesim in natura.

20 Ani de experienta

Suntem o echipă de montaniarzi si alpinisti cu experienta de peste 20 de ani, profesionisti in activitatea noastra si in interactiunea cu clientii, motivandu-i si ajutandu-i sa-si depaseasca temerile si propriile limite.

Vino cu noi!

Credem ca e important sa ne simtim vii, nu doar sa supravietuim, iar viata pentru noi prinde contur cel mai bine cu rucsacul în spate, cu bocancii în picioare, în locuri noi, explorând posibilitatile lumii.

Aventura pentru noi nu este o vacanta, ci o provocare, un mod de a simti libertatea, de a simti ca profitam de oportunitatile pe care viata ni le pune in cale.

Stim că nu suntem singurii, stim ca in noi toti exista dorinta de explorare, de depasire a propriilor limite, si asa ca am decis sa ne transformam crezul de o viata in obiective si pentru altii, dandu-le o sansa sa se cunoasca mai bine prin aventura si nou.

Astfel, AVENTURA BIHOR  reprezinta o adevarata provocare pentru iubitorii de natura si pasionatii de adrenalina, ingloband activitati care testează limitele, capacitatea de adaptare, gandirea logica si strategica, si permite evadarea din lantul stresului zilnic si incarcarea cu energie.

Noi, echipa Aventura Bihor, facem totul cu entuziasm si profesionalism, cu flexibilitate si optimism, fiind orientati spre satisfacerea nevoilor clientului, oferind intotdeauna mai mult decat se asteapta de la noi.

Asadar te asteptam sa ni te alaturi pentru a trai o experienta de neuitat, fiind ajutat si indrumat, intr-un cadru prietenos si sociabil, iar toate acestea te vor face sa revii mereu, impreuna cu noi prieteni.

AVENTURA TE ASTEAPTA LA FIECARE PAS !!!

L’un des problèmes de sexe dans l’amitié est que l’un de vous peut ressentir des illusions sur votre relation. Peut-être que votre ami a longtemps été amoureux de vous et cherchez simplement une raison cialis 20mg vous rapprocher. Ou avez-vous décidé d’envisager un ami dans le rôle d’un petit ami, qu’il n’a pas prétendu du tout. En conséquence, votre amitié sera probablement une fin. Pensez-vous, voulez-vous perdre votre bien-aimé? En outre, s’il vous aime et que vous n’êtes pas, n’inspirez pas de relations intimes – c’est cruel.