Rafting

Rafting sau vaslirea pe ape repezi este un sport acvatic outdoor ce inseamna coborarea pe rauri repezi de munte, cu barci pneumatice, in echipe de doua sau mai multe persoane.

Denumirea provine de la asa zisele plute gonflabile (engleza: raft), ce au fost folosite prima data de catre armata americana. Aceste ambarcatiuni fabricate din materiale foarte rezistente pot fi folosite in aproape orice conditii si pot trece peste orice obstacol. Sportul a devenit popular la mijlocul anilor 1970 atunci când rafturile au devenit accesibile pentru publicul larg. Rafting este considerat un sport extrem.

Desi  aceasta activitate se poate practica pe mai multe rauri din tara, noi va oferim ocazia de a face rafting pe raul Crisul Repede, in conditii de siguranta sporita prin utilizarea echipamentului specific (costum neopren, incaltaminte neopren, casca, vesta de salvare) care ofera confort termic prin calitatea si diversitatea marimilor existente.

Experienta inedita asigurata de valurile inspumate, strigatele de incantare si emotie si nelipsita adrenalina la maxim, face din aceasta experienta una de neuitat.

Esti interesat de urmatoarea activitate de Rafting?

Contacteaza-ne prin email sau telefon iar noi te vom ajuta cu informatii!

Telefon – 0741.900.556