La stimolazione del clitoride non può sempre portare piacere. Non tutte le ragazze si divertono davvero quando un uomo (o lei stessa) stimola il “pulsante caro”. Tutti sanno che il clitoride è uno dei modi probabili ItaliaPotenza l’orgasmo, ma non tutto è così semplice. A volte un tale processo può causare irritazione e persino dolore! Bene, questa non è la magia per spingere in qualsiasi momento del giorno e della notte al clitoride, e apre la porta magica del mondo del sesso. In modo che “lì” è successo qualcosa, è necessario diventare eccitato!

Rapel

Rapelul este coborarea unui perete de stanca sau a unui versant abrupt, cu ajutorul echipamentului specific, fiind una dintre cele mai spectaculoase manevre din alpinism.

Este o activitate de aventură cu nivel scăzut de dificultate, dar plină de adrenalină, la care se vor folosi echipamente speciale cu autoblocare, oferind astfel o siguranță maximă.

Rapelul este totusi o activitate riscanta, plina de adrenalina, motiv pentru care cu ajutorul nostru puteti practica rapelul asigurat, adica pe langa coarda fixa de rapel cel care coboara poate fi asigurat de jos pe tot timpul coborarii si/sau chiar se coboara in paralel cu participantul, avand in acest fel posibilitatea de a-l urmari indeaproape si de a interveni cu promtitudine in cazul unei situatii neprevazute.

Rapelul reprezinta astfel  o experienta inedita in care detineti controlul vitezei de coborare supervizati de persoane competente, astfel incat concentrarea ramane pe principalul scop al activitatii: distactia si adrenalina.

Esti interesat de urmatoarea coborare Rapel?

Contacteaza-ne prin email sau telefon iar noi te vom ajuta cu informatii!

Telefon – 0741.900.556