Termeni si Conditii

IMPORTANT : Toti participantii la activitatile oferite de Aventura Bihor, trebuie sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de mai jos si sa participe la activitati doar dupa ce au inteles continutul acestora, prin participarea la activitati fiind intrutotul de acord cu toate informatiile de mai jos (termenii si conditiile) precum si cu privire la instructiunile si indicatiile comunicate de organizatori in cadrul evenimentului, dandu-si in mod expres si nemijlocit acordul si asumandu-si pe deplin raspunderea cu privire la intelegerea acestora si consecintele ce deriva din acestea.

La più lunga maratona del sesso era con il mio compagno di classe. Nessuno ha messo registri intenzionalmente, ma 6 ore sono davvero fantastiche! Le ragazze possono fare l’amore per ore in generale, e con un uomo www.italiafarmacia24.it/viagra-generico-online-sicuro/ dipende dal fatto che abbia un’erezione o meno. Se ha già ricevuto la parte giusta del piacere, puoi sdraiarti solo dopo e aspettare fino a quando non sente la forza di continuare. Di solito durante questo periodo ho il tempo di andare nella doccia e accetta, quindi non ho insistenza sulla continuazione.

  • Deoarece activitatile desfasurate se desfasoara preponderent in zona montane, pe parcursul acestora e posibil sa se urce sau sa se coboare cateva sute de metri diferenta de nivel. Pentru a efectua activitatile trebuie sa aveti dorinta necesara, pregatirea fizica, si nu in ultimul rand pregatirea psihica. Daca aveti dubii despre capacitatea dumneavoastra de a participa la activitati, va rugam sa consultati medicul inainte.
  • Participantii vor depune toata diligenta necesara in vederea protejarii mediului inconjurator, a faunei si florei din zonele aferente activitatilor desfasurate.
  • Activitatile implica efort fizic si alte riscuri, cunoscute sau nu, putand exista accidentari si raniri ale participantului sau al celorlalti, chiar daca acestea deriva din neglijenta altor persoane, raspunderea pentru acestea revenindu-le intrutotul si nemijlocit participantilor, inclusiv in ceea ce priveste riscul pierderii/furturilor unor bunuri personale sau a echipamentului folosit de acestia.
  • Este obligatorie folosirea echipamentului de siguranta/protectie, respectarea indicatiilor cuprinse in instructajele aferente fiecarei activitati si urmarea tuturor indicatiilor primite de la organizatori.
  • Participantii isi dau acordul pentru folosirea pozelor, inregistrarilor video, numelui/numelor, comentariilor, rezultatelor activitatii la care participa etc. in scopuri promotionale si/sau publicitare.
  • Participantilor li se interzice participarea la activitati sub influenta bauturilor alcoolice drogurilor, medicamentelor sau a oricaror altor substante cu efect asemanator sau asimilat.
  • Prin participarea la activitati (sau incuvintarea desfasurarii activitatii de catre un participant minor), declara constient ca sunt de acord ca, daca ei (sau participantii pentru care raspund) sau alte persoane sunt raniti in timpul practicarii acestor activitati, sa exonereze si sa scuteasca Asociatia Aventura Bihor si reprezentantii acesteia, de orice obligatie si/sau raspundere in legatura directa sau indirecta cu o astfel de situatie.
  • Aventura Bihor isi rezerva dreptul de a opera modificari rezonabile de itinerarii sau tip al activitatilor, atunci cand aceasta se impune, pentru a asigura confortul optim si bunastarea participantilor la activitati, in situatia aparitiei unor modificari ale conditiilor meteo sau a altor factori obiectivi. Daca pentru securitatea participantilor va fi necesara schimbarea partiala sau in intregime a traseului ce urmeaza a fi parcurs sau a tipului de activitati, aceste schimbari se vor face de comun acord cu participantii, dar organizatorii vor fi cei care vor lua hotararea finala.