Tiroliana

Tiroliana reprezinta activitatea caracterizata de trecerea suspendata prin alunecare pe cablu sau coarda intre doua puncte fixe, prin aer.

Pentru a parcurge in siguranta tiroliana avem nevoie de echipamentul individual de protectie format din: centura/ ham, casca de protectie, lonja de legatura cu scripet iar participantul trebuie sa poarte obligatoriu casca.

Desi Tiroliana este considerata un sport extrem, nu e nevoie de antrenament sau cunostinte speciale pentru practicarea ei, asa cum este cazul altor activitati generatoare de adrenalina.

Avand in vedere faptul ca este o activitate ce nu implica efort fizic sustinut Tiroliana ofera oricui posibilitatea de e a trai senzatii extreme, in conditii de maxima siguranta, fiind foarte potrivita pentru programele de team building sau pentru evenimente de firma.

Tiroliana asigura eliberarea de adrenalina in organism si impreuna cu senzatia unica de zbor, constituie una dintre cele mai populare activitati de aventura la care poate partipa oricine, de la pitici la bunici, totul desfasurandu-se intr-un cadru extrem de sigur.

Esti interesat de urmatoarea activitate cu Tiroliana?

Contacteaza-ne prin email sau telefon iar noi te vom ajuta cu informatii!

Telefon – 0741.900.556